De inschrijvingen voor de jeugdwerking seizoen 2019 - 2020 zijn van start gegaan.

Onze jeugdwerking is gegarandeerd voor spelers van 6 tot 13 jaar, voor de oudere leeftijdscategorieën wordt dit bepaald door het aantal aanmeldingen die binnenkomen.

Zowieso gaan wij de teams vormen tegen ten laatste 30 juni 2018 om aan te vangen met de trainingen begin augustus.

Gaat U uw kind voor de eerste keer inschrijven in een clubverband dan is er alvast 1 heel belangrijke slagzin die wij U willen meegeven.

" BIJ ROCHUS BENT U LID VAN ONZE FAMILIE, U BENT ER GEEN KLANT"

Hiermee bedoelen we dat een club niet leefbaar is zonder uw inspanningen. Om het lidgeld betaalbaar te houden worden vele activiteiten door vrijwilligers uitgevoerd. Een aantal van deze vrijwilligers worden gezocht binnen elk afzonderlijk team. Elke 2 weken gaan we op verplaatsing en hebben we vervoer nodig, elk team heeft elke week een begeleider nodig, regelmatig worden er opbrengstactiviteiten georganiseerd waarvoor we vrijwilligers nodig hebben, de wedstrijduitrustingen worden gewassen via beurtrol enzovoort.....

In ruil hiervoor bieden wij elk kind een voetbalopleiding op zijn niveau. Elk kind tussen 6 en 13 dat wil voetballen is bij ons welkom, er zijn geen minimale vereisten, en iedereen die wil voetballen komt bij ons aan bod.

 

U kan kennis maken met onze club door alle info op de volgende pagina's te lezen, en aan het einde kan U zich online aanmelden.

Aanwezigheid op één van de infosessies voor 30/6 is wel verplicht (aanwezigheid door speler EN één van de ouders of voogd).

 

We hopen U binnenkort te mogen verwelkomen in onze familie.